Защо vratovrazka.com?

0
616

glavniaВеднага след като у нас се роди идеята за първото българско online списание за мъже, възникна фундаменталният въпрос: „Ами как ще го наречем?” И целият екип седна да мисли – седим и мислим, седим и мислим, отвреме навреме май само седим. Идеи се раждат всякакви, дори комични и съвсем неподходящи.

Реклама

В един момент аз като един същи главен редактор си влизам в ролята, една крушка светва над главата ми, чува се звучното й „Свет!”, и ето я идеята! Вратовръзка!

Но защо точно това? Нима този артикул е така разпространен в ежедневието на съвременния мъж, че заслужава да е заглавие на мъжко списание? Не, вратовръзки сега носят само деловите мъже на работното си място, а останалите ги слагат само по сватби и кръщенета. Аз лично даже на абитуриентския си бал не сложих. Защо тогава идеята за vratovrazka.bg толкова ми хареса още в мига, в който се появи в главата ми?

Ами много просто. Защото не се сетих за парчето плат, което се кипри на вратовете на министрите и бизнесмените, а за самата идея, за вратовръзката като нещо типично мъжко или поне 90% мъжко, тъй като и доста жени понякога слагат вратовръзки. Така името на списанието ни щеше да бъде една „мъжка” дума, а именно това търсехме.

И ето я пред вас нашата идея в целия й блясък. Списание за мъжа и това, което го интересува – секс, жени, коли, техника, интересни факти, социални въпроси. Надявам се да ви хареса! В рубриката Интересно още сега можете да прочетете повечко за невероятната история на вратовръзката. Останалите рубрики също ще ви предложат разни неща, които са полезни или интересни, а понякога и двете едновременно! Приятно четене! И не се стеснявайте да ни пишете своето мнение, препоръка или идея, никак няма да ви се разсърдим!

Главния

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here