Подкрепи любимото си списание

0
168

БГ сайтПрез двете години и половина, през които съществува Vratovrazka.com, ние винаги сме работили за нашите читатели. С мисълта за тях създадохме първото мъжко списание в българския Интернет и с мисълта за тях продължаваме и до днес.

Реклама

В момента Vratovrazka.com участва в конкурса БГ сайт. За резултатите от него голямо значение има гласуването на публиката, на всички вас. Включете се и гласувайте за любимото си списание – вашата подкрепа значи много за нас! Тя ни дава сили да продължаваме и да ставаме все по-добри, за да отговаряме на високите изисквания на българския мъж.

Как точно да гласувате: от този линк http://www.bgsite.org/vote.php изберате категория „Онлайн информационни услуги”; след това от списъка със сайтове намерате Vratovrazka.com и натиснете „избери”; на следващата стъпка изберете „запиши”; накрая дайте валиден e-mail адрес. На този адрес ще получите линк, който трябва да последвате, за да активирате вашия глас. Той води отново към страница на БГ сайт, където пише, че вашият глас е въведен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here