Отново сме тук!

0
234

Шампанско

Реклама

След празнично-творчески отпуск екипът на Vratovrazka.bg отново запрята ръкави.

Ако си се чудил къде се загубихме по празниците, отговорът е далеч по-прост, отколкото си мислиш. Бяхме под масата.

(Никога не ми е било ясно как може за едно и също нещо да се казва „под масата” и „на черешата”. Сигурно причината е, че в тези моменти „горе” и „долу” се объркват.)

Та, по празниците решихме да се отдадем на заслужена почивка и същевременно да извършим малко научна дейност – да изучим, опишем и да направим сравнителен анализ на всички видове алкохол, който може да се намери по нашите ширини. Тежка, непосилна научна работа, към която ние подходихме с присъщия си професионализъм и методичност.

За съжаление няма как да споделим резултати от изследването, защото по време на новогодишния купон листите ни изчезнаха. Има две основни теории – или са били откраднати от агент на ЦРУ, преоблечен като Снежанка, или са били изядени от голямо черно куче, което много хора от редакцията твърдят, че са видели да се навърта наоколо. Поради страничните ефекти от нашия експеримент не може да се определи със сигурност дали злосторникът е бил Снежанка или куче.

Но празниците вече свършиха и ние сме отново онлайн. (Въпреки че доставчикът ни на хостинг ни издебна, докато правехме научното си изследване, и ни спря сайта на 1 януари, поставяйки едно не много весело начало на 2011 г.)

Новата година започна, започнаха и нашите велики планове за бъдещето. Това е годината, в която Vratovrazka.bg ще навърши 5 години и този рожден ден е още един повод да продължим да работим и да се развиваме (и да правим научни изследвания).

С две думи, 2011 г. започна, ние също започнахме работа и вдигаме наздравица (с кафе, че сме в офиса) за новата година. Очаквайте много нови чудеса от нас през новата година!

снимка: tizianoj, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here