Новото лого на Vratovrazka.bg

0
243

Реклама

Новото ни лого

От администратора:

Здравейте приятели!

От днес списанието ни си има ново лого!

Доста мъка беше, докато стигнем до финалния му вид и сега съм горд да ви го представя. Надявам се на всички да им хареса толкова, колкото го харесахме и в редакцията ни.

Дълго време се чудихме дали в логото трябва да присъства вратовръзката като основен символ. Накрая се отказахме. Идеята на списанието не е да представя този аксесоар, а хората – нашите читатели. Така се роди идеята за човека с вратовръзката.

Както ще забележите, той е по-скоро силует, защото избрахме да е събирателен образ. Няма си специално име, защото не е конкретен човек. Това е човекът – негово величество нашия читател!

От редактора:

Часът е 1 сутринта, навън е ясна зимна нощ. Повечето работещи хора вероятно тъкмо си лягат, за да могат да станат рано в понеделнишката сутрин. Екипът на Vratovrazka.bg обаче ще е буден поне още малко – трябва да пуснем последните подобрения, които направихме по сайта.

Новото ни лого е едно от тях. Особено се гордеем с него, защото то е резултат от дълга работа, от пресяване на много идеи, от търсене на нещо, което да въплъти идеите на първото българско мъжко онлайн списание. Резултатът много ни харесва, особено се радваме на човека в логото – той е уникален, също като нас. И като вас – читателите, без които нас нямаше да ни има.

Другите подобрения са няколко нови неща, които сме добавили. В дясната ни колона вече ще можете да виждате по четири по-стари материала на Vratovrazka.bg, които сме избрали да ви припомним и препоръчаме. Имаме и нова минирубрика – „Факт на деня”. Има и някои промени в организацията на познатите ви вицове и цитати.

Очаквайте още подобрения и изненади съвсем скоро, защото ние не спим! 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here