Две години vratovrazka.com

0
197

Тази седмица Vratovrazka.com навършва две години.

Реклама

Vratovrazka.com

Доста неща се случиха от март 2006 г. досега. Започнахме отнякъде, променяхме се, развивахме се според това, което искаха нашите читатели. Преминахме през промяна на дизайна, добавихме форум, привлякохме и културното лице Крачун Змейски.

Съвсем наскоро за нас започна да пише фитнес инструкторът Мартин Гергов. Това беше голяма крачка, защото от грижите за самия себе си започва изграждането на имиджа на успешния съвременен млад мъж. А ние пишем именно за него.

Преди всичко обаче се старахме да отговаряме на очакванията на нашите читатели. Затова всяко писмо, всяко мнение във форума и всяко предложение или критика ни радваше, защото ни помагаше да вървим напред.

Оттук нататък можем само да продължаваме. Така и ще направим.

По случай рождения си ден се поровихме из списанието и направихме Vratovrazka.com ТОП 20” част от материалите, които се харесвате най-много. Направихме и „Топ 3 от Форума” – най-доброто от вашите мисли, идеи и мнения по няколко теми.

Приятно четене! Бъдете сигурни, че ще имате какво да четете още дълго време! А аз, преди да отида да празнувам, ще кажа „Благодаря” и на чудесния млад екип на списанието, който прави vratovrazka.bg това, което е!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here