3 години Vratovrazka.bg

0
161

Честит Рожден Ден!

Реклама

Тази вечер се обръщаме назад и не можем да повярваме, че наистина ни има от цели три години. Преди три години в българския Интернет нямаше нито едно мъжко лайфстайл списание. Ние бяхме първите.

Сега, три години по-късно, е време за равносметка.

Последната една година беше наситена със събития. В началото на ноември 2008 г. спечелихме трето място в конкурса за сайт на годината БГ сайт. Малко по-късно Vratovrazka.COM стана Vratovrazka.BG. През февруари 2009 г. беше дебютът на новото ни лого, което допълнително оформя идентичността ни.

През изминалите три години видяхте и две големи промени в дизайна на сайта, заедно с много по-малки, а екипът ни продължава да работи за удобството и улеснението на потребителите. Междувременно съдържанието ни расте и става все по-разнообразно, като си е и все така авторско.

Но всички тези постижения не биха имали смисъл, ако я нямаше една статистика, която дава живот на успехите ни – статистиката на нашите посещения. Те растат стабилно, което ни дава увереност да продължаваме да работим. Статистиката се допълва и от писмата, които получаваме и на които едва смогваме да отговорим. Вашите въпроси, предложения и критики са един постоянен коректив на работата ни.

Още едно хубаво нещо са читателите, които имат желание да станат част от Vratovrazka.bg и ни пращат свои статии, които намират място на страниците на списанието.

И, не на последно място, форумът. За времето, през което съществува (повече от година и половина), той успя да се превърне в едно приятелско място както за разтоварване и споделяне, така и за решаване на проблеми.

Не можем да не споменем и нашето най-културно лице – Крачун Змейски, който постигна истинско личностно израстване през последната година.

За наистина последен десерт оставям поздравите към нашия екип – към всички онези, които правят Vratovrazka.bg.

И така, нашата четвърта година в българския Интернет започва. Нямаме какво друго да си пожелаем, освен да продължим да се развиваме, за да отговаряме на слогана си – мъжът на бъдещето не може да стои на едно място, той е винаги в движение, винаги нов, динамичен, устремен и уверен в себе си.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here