Краят на 2007

0
194

ШампанскоКраят на годината винаги ме прави философ. Колкото и да е банално, замислям се за началото, за края и за това, което е между тях. Дори да се стараем да избягаме далеч от клишета като „да отгърнем нова страница” и „да поставим ново начало”, няма как да не се замислим за отминалите и за предстоящите дванадесет месеца. Само не трябва да се прекалява с мисленето преди новогодишната нощ, че много боли глава.

Реклама

Колкото и да е условно, началото на Новата година няма как да мине без равносметка. За vratovrazka.bg 2007 г. беше много хубава и много важна. През тази година стартираха три много важни за нас неща: нашият форум, блогът на Крачун и новият дизайн на списанието. Затова целият ни екип праща въздушна целувка на отиващата си година; след това претупва скръбта си по нея и си слага усмивка за посрещане на 2008 г.

През Новата година нямаме намерение да спираме. Смятаме да продължим да се развиваме и да отговаряме на изискванията на читателите ни. Също така ще продължим с нещо, което започнахме през 2007 г., – максимално включване на потребителите в развитието на списанието. Vratovrazka.com е списание на читателите и за читателите и затова смятаме, че те имат основна роля в неговото бъдеще.

Желаем си и на нас, и на вас, през следващата година да сме още по-успешни. Също така ви желаем да прекарате една незабравима новогодишна нощ и утре да се събудите с празнично настроение и с готовност да посрещнете 366 хубави дни!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here