Нов дизайн

0
223

ДизайнМного се радвам да ви представя vratovrazka.bg с нов дизайн.

Реклама

Както ще забележите, има доста нови неща, които сме подготвили за вас. Сред тях е форумът, в който ви каним да обсъждаме разни работи. Регистрацията в сайта и регистрацията във форума е една, за да не ви затрудняваме с излишна бюрокрация.

Засега форумът е празен – оставяме на вас да го попълните!  

Рубриките ни са почти същите, както по-рано, само малко преподредени. Но дори да не можете да се ориентирате в началото, много лесно можете да намерите любимата си статия – чрез търсачката.

ДизайнДопълнителен бонус е видеото малко по-надолу в сайта – сегашното ми е много любимо, някакси… лятно. Друго нововъведение е „Златното правило на Вратовръзката”, чрез което ще ви припомняме разни неща от по-старите ни материали. Също така, ако шрифтът нещо не ти харесва, можеш да го увеличиш или намалиш с бутоните горе вдясно.

Ако през следващите няколко дни има някакви проблеми със сайта, много се надявам, че няма да ни съдите строго и че ще ни уведомявате за тях, за да можем бързо да ги отстраним.

Сигурен съм, че нямате нужда от повече обяснения, просто разгледайте и се забавлявайте! Приятно гледане, приятно четене и не забравяйте да гласувате в анкетата ни, за да разберем какво смятате за новия дизайн на vratovrazka.bg!  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here