И замириса на море

0
255

sea_manЛятото приближава към своя край, но не и отпуските. Сума народ се е втурнал към морето, за да направи няколко бани, да се поизлежава на пясъка и да пие биричка с пържени картофи в капаните по плажовете. И в това число влиза и голяма част от нашия екип. Какво да ви кажа – разхайтена работа. Всички викнаха „Искам на море!” и аз, какво да правя, реших, че е по-добре да ги оставя да си починат и да не ги тормозя. Пуснах ги да полетят като волни птички и останах почти сам да удържам фронта на мъжкото онлайн списание. Затова, както може би сте забелязали, ъпдейтваме малко по-рядко от обикновено. Лятото здраво ни е треснало и това си е.

Реклама

Та темпото ни малко е паднало, но това е само временно. Пък и не всички си почиват – нашият дизайнер в момента работи по новия вид на сайта, с който ще ви изненадаме през есента. С една дума, усилено мислим („работим” през лятото звучи малко пресилено) по въпроса как да бъдем такива, каквито искат нашите читатели. В тази връзка, ще се радваме, ако ни пишете какво да прибавим към сайта, на какво да наблегнем, какво да махнем… Ще сме щастливи да получим вашите мнения и препоръки, защото какво сме ние без вас… Леле, това прозвуча толкова лепкаво-сантиментално, че пръстите ми залепнаха за клавиатурата… Ама карай да върви.

И още нещо ми идва наум, като разсъждавам за нашето списание и за неговото минало, настояще и бъдеще. А именно – дотук постигнахме доста, от писмата ви разбираме, че ни харесвате, че търсите от нас съвети и мнения, че сме интересни и полезни. Затова ще се стараем да продължаваме в същия дух и по-точно в още по-висок дух (колко точно ще е висок не мога да ви кажа, защото един от редакторите ни взе метъра от офиса, като отиваше към морето. Искал да направи представително проучване за средната гръдна обиколка на момичетата по плажа. Ако стигне до някакъв резултат, т.е., ако остане достатъчно концентриран върху работата си и не се отплесне в съзерцание, ще ви представим данните от изследването. И ще си закачим метъра в рамка.)

Та така за плажа и отпуската. Аз съм направо затрупан с работа и няма да видя много лятна почивка тая година, няма да хвана тен, ама пък ще си остана аристократично бял, което пак не е зле. Пък и ще науча колко дни най-много може да прекара човек пред компютъра, без да излезе от къщи, попаднал в творческо безвремие!

Главния

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here