Подари й технологичен подарък

0
765

24 декември. Отчаяно обикаляш магазините с празен поглед, търсейки подходящ коледен подарък за приятелката си. Разбира се, мислил си да го направиш по-рано, обаче… Знаеш как става. Както и да е, часовете текат, утре тя ще изскочи с някакъв подарък, а ти идея си нямаш какво да й купиш. Накрая дори тостерът е вариант.

Реклама

Всъщност имаш много голям избор, просто не го знаеш – техника! (Не бяла и не тостер!)

Подаръци

Жените отдавна не се интересуват само от дрехи и бижута. Една съвременна жена ще се зарадва и на технологичен подарък: mp3 плеър, фотоапарат, телефон, флашка… Вариантите са много в зависимост от възможностите и желанието ти, както и в зависимост от това от какво тя има нужда – това винаги е основен фактор. И така, магазините за техника са добро място да й потърсиш подарък, а и имат едно голямо предимство: и на теб ще ти е интересно, докато избираш.

И за да дам малко идеи, събрах няколко джаджи, които ми направиха впечатление. Това са само идеи, някои дори прекалено екстравагантни и аз нямам представа дали и откъде могат да се поръчат:) Целта им е да ти дадат нещо, по което да мислиш, а не толкова готова идея за подарък.

Флашка: Хубавото на този подарък е, че даже и да си има няколко, още една пак ще й свърши работа. Само че нека не е нещо съвсем традиционно на вид – това е малко скучно за подарък.

Следващите джаджи…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here