Романтичните жестове, които тя очаква

0
206

Подарък

Реклама

3. Романтична вечеря

Колкото и да звучи банално, романтичната вечеря е нещо, което ще зарадва всяка жена. За да си сигурен, че ще направиш впечатление, откажи се от резервацията в ресторант и вместо това й сготви. Не е нужно да правиш нещо сложно и да готвиш пет часа. Дори и спагети с някакъв сос ще свършат работа, особено ако я посрещнеш, препасан с кухненската престилка.

Не забравяй да подредиш масата и да приготвиш бутилка вино. Също така, независимо дали живеете заедно или не, почисти след себе си в кухнята – романтична вечеря, след която остава хаос от неизмити чинии, не е толкова романтична.

4. Неочакван подарък

Също както при цветята – на рождения си ден тя очаква подарък. Ако й подариш нещичко в най-обикновен ден обаче, ефектът ще е още по-голям. Това е онзи тип романтична изненада, който кара една жена да се чувства обичана и обгрижвана.

Най-добре избери нещо, което знаеш, че тя харесва и иска, но което не би си купила сама. Избягвай практични неща – идеята ти е да вземеш нещо, което просто ще я зарадва, а не отварачка за консерви. Лосион за тяло, малко бижу, ключодържател – такива малки неща са подходящи в случая.

5. Заинтересованост

Ясно е, че не харесваш „Сексът и градът”. Като цяло не си падаш по романтични филми. Именно заради това, ако й предложиш да гледаш с нея нещо такова, жестът ти ще бъде оценен много високо. Нещо повече, ще си спечелиш правото после да гледате мач или някой екшън.

С една дума, романтиката означава и отвреме навреме да споделяш с приятелката си нещата, които й доставят удоволствие, дори и на теб да не са ти любими.

6. Грижа за нея

Настинала е? Това е моментът да й направиш чай, да й донесеш кърпички и да я завиеш. Има проблем в работата или в семейството, покривът й тече, колата й е развалена? В моменти, в които тя има нужда от помощ, най-добре се вижда разликата между мъжа, който просто иска да прави секс с нея, и мъжа, който се грижи за нея и мисли за нея. За да си още по-мил, включи в грижите си не само нея, но и близките й. Усещането за сигурност, което ще й даде това твое отношение, е нещо повече от романтичен жест.

Романтичните жестове

Романтиката не винаги е нещо, което идва естествено на мъжете. Именно заради това жените ценят особено много романтичните жестове, особено ако са оригинални и изненадващи.

снимка: _Tawcan, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here