Подаръците, за които не си се сещал

0
347


Измислянето
на оригинален подарък за приятелката ти понякога може да е много трудна задача. Да, има неща, които винаги могат да спасят положението, но на теб все ти се иска нещо наистина хубаво, и то изненада, а не по нейна поръчка.
Огледалце...
С тези няколко идеи не гарантирам, че ще уцелиш десятката. Това са просто няколко примера за подаръци, за които вероятно не си се сещал и които си заслужава да обмислиш. Иначе казано, доказателство за това, че светът е нещо повече от гащи и парфюм.

Реклама

Огледалце, огледалце

Почти всички жени ги обичат. Дали за да се убеди в красотата си или просто да й се порадва, една жена винаги има нужда от огледало. В зависимост от повода и възможностите можеш да й подариш съвсем мъничко или по-голямо. Избери нещо стилно и интересно.

ЧехличкиПалави крачета

Бельото е ясно. Дантелената или сатенена нощничка също. Ако искаш да си наистина оригинален, завърши еротичното й облекло по друг начин – със секси чехлички. От онези, които тя няма да обува извън спалнята. Само провери номера й. Дори да не си пада по пухчета, има вероятност да й харесат, защото с тях ще се чувства секси. А пък ако смяташ, че пухчетата изобщо не са по вкуса й, можеш да потърсиш без такива.

Допир…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here