Подаръкът, който всяка жена иска: бельо

0
727

БельоТрадицията повелява на идващите празници да се яде, пие и да се подаряват подаръци. На мен лично последното най-много ми харесва. Има различни обичаи за раздаването на коледни и новогодишни подаръци – едни раздават на Коледа, други на Нова година. На мен ми харесва да се раздават подаръци и на двата празника, защото колкото повече, толкова по-добре!

Реклама

Като се замисля, последните дни всички търчат бясно по магазините, редят се на опашки и то защо? Защото традицията повелява.

На мен ми се иска обаче да се спра на една конкретна, много интересна и изключително приятна традиция: мъжете да подаряват на половинките си еротично бельо за Коледа и Нова година или пък жените да изненадват своите половинки със старателно избирано секси бельо. Традицията повелява в нощта срещу 25 декември дамите за захвърлят своето червено бельо… А това не е за изпускане, нали?

{morfeo 33}

Тази година акцентите в бельото за Коледа и Нова година са два – традиционното червено бельо за Коледа и сиво за Нова година.

TriumphСпециализирани марки в бранша пуснаха своите предложения за празниците. Тази година изненадващо всички изневеряват на класическото черно и залагат на цветните дантели. Именно дантелите и сатенът са предпочитаните материи за празничното бельо.

За поредна година всички по-известни марки за бельо като „Триумф”, „Палмърс”, българските „Кристи”, „Делфина” „Рим” и други заложиха на червените нощнички с бял пух досущ като на Снежанка.

За тези, които искат изцяло да заложат на еротиката и сексапила…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here