Най-чувствителните теми за една жена

0
130

Торта за рожден ден

Реклама

3. Възраст

Това важи за жените след определени години, но може да започне във всеки момент в зависимост от конкретната жена. Факт е, че не всички дами приемат натрупването на годините по здравословен, реалистичен и зрял начин.

Затова всички разговор за: бръчки, деца и отминаващото време спадат в графата „чувствителни теми”. Колкото повече минават годините, толкова по-чувствителни стават жените на тема възраст. Особено чувствителен е периодът, в който хората спират да ни наричат „момиче“ и започват да ни наричат „жена“.

За да разбереш най-добре: ОК, мъжете трудно могат да се обидят на възраст. По някаква странна причина вашите години по-скоро ви правят по-зрели и привлекателни (не ви четкам). Затова трудно можете да разберете неприятното чувство, което една жена изпитва при мисълта, че след като е минала 25 или 30, никога вече няма да бъде на 18.

Но пък можем да направим друго сравнение – да кажеш на една жена, че има две бръчици, е все едно тя да ти каже, че ти се държиш детински и че колкото и да са ти годините, звучиш все едно си на 14. Гадно, определено.

 

Не е нужно да се удряме по кокалчетата

Никой не говори да за забрана на тези теми. Просто имай предвид, че когато те се зачекнат, не малка част от жените стават чувствителни, трудно приемат шеги и като цяло предпочитат да сменят темата.

А най-забавното е, че често самите жени подхващат тези теми, а на теб ти остава само да отговаряш внимателно и също толкова внимателно да заговориш за нещо друго.

снимки: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here