Най-чувствителните теми за една жена

0
438

Ако подхванеш някоя от тях, все едно тръгваш по много тънък лед. Или все едно се промъкваш сред онези червени лазери, които пазят скъпите бижута по филмите. Или все едно подръпваш спящ дракон за опашката.

Реклама

С една дума, тези теми са потенциален път към кавга или поне дълъг и изморителен спор. Почти всяка жена е чувствителна по поне някоя от тях, затова стъпвай внимателно.

Метър

1. Фигура

Напълняла е по празниците? Напоследък няма време за фитнес? Открила е, че има наченки на целулит? Тези моменти са потенциални поводи за кавги. Защото в момента, в който тя те попита „Мило, мислиш ли, че дупето ми е понапълняло?” и ти се замислиш за повече от две секунди, нещата стават почти необратими.

Жените са суетни. Много суетни. И обичат да забелязваш грижите, които полагат за себе си. Затова в някакъв момент, в който – с право или не – тя реши, че не изглежда перфектно, иска да знае, че въпреки това ти я харесваш. И преди да попита приятелките си, ще попита теб: „Дали коремчето ми не е малко по-отпуснато от преди месец?”

Всякакви такива въпроси имат една цел – да чуе от теб, че ти я смяташ за прекрасна. Точка.

(Сега, ясно е, че ако напоследък прекалява с поничките и кафето с тройна порция сметана, трябва да й помогнеш. Но това трябва да стане внимателно.)

За да разбереш най-добре: ако ти се съгласиш, че тя е понапълняла, това е все едно тя да ти каже, че на коремчето ти му личат всички бири от миналото и по-миналото лято. Грубичко, откъдето и да го погледнеш.

2. Сравнение с други жени…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here