Какво мисли тя за дрехите ти

0
396

Ризи

Реклама

Какво е цвят праскова? Защо трябва да казваме „пепел от рози”, след като можем да кажем просто „розово”? И големият въпрос: какво е цвят екрю?

Тези няколко въпроса показват една основна разлика между жените и мъжете по отношение на дрехите, стила и външността като цяло. А именно – ние, жените, си пълним главите с един куп неща, които за вас нямат особен смисъл.

От вашата рационална мъжка гледна точка да знаеш петнадесет нюанса на един цвят е загуба на време и усилия. Както и да разлистваш модни списания в унес и да ходиш по магазините за дрехи, просто за да разглеждаш.

Тя те оценяваДобре, обаче женската осведоменост по тези въпроси има значение и за вас. А именно – една жена винаги ще оцени външния ти вид по най-методичен начин, затова трябва да си подготвен за този мъничък изпит. Тя ще забележи всичко.

Какво забелязват жените в дрехите ти

Има няколко неща, които се набиват на очи, даже без да искаме. Кои са грешките във външността ти, които забелязваме? 

Скуката

Няма нищо по-скучно от гардероб в един-два цвята. Вярно е, че на жените повече им отива да се обличат в ярки и разнообразни цветове и че ако облечеш крещящо зелено в комбинация със закачливо розово, ще те гледат поне странно.

Въпреки това мъжете също имат избор що се отнася до цветовете. Не е казано, че ризата трябва да е бяла, а панталонът – черен. Дори за работа можеш да разнообразиш вида си, като му добавиш малко цвят, който не е черен, кафяв, бял или сив. Но това трябва да става внимателно и с мярка, за да не отидеш в другата крайност. Колкото по-изискано и ненатрапващо се, толкова по-добре. Казано по-друг начин, дори „онзи безличният” е по-добре от „онзи с дрехи от реквизита на операта”.

Липсата на индивидуалност…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here