Как да преминеш през приятелките й

0
12492

Група жени

Реклама

Излязъл си с приятели, пийвате, говорите си и изведнъж на съседната маса сяда една сладурана, която веднага привлича вниманието ти. Само че след нея сядат десетте й приятелки. Или поне ти се струва, че са десет. Те са я обградили като защитна стена. Или поне така ти се струва. Как да преминеш през стената, да се запознаеш с момичето и да вземеш телефонния й номер? Виж какво мислят жените:

Не ги прекъсвай

Въпреки че това е твърдение, което мъжете не могат да приемат, все пак ще го кажа: да, понякога група жени излизат да пийнат по нещо и да си поговорят, без да си търсят мъже. И ако това е случаят, недей да досаждаш и да прекъсваш разговора им.

Как ще разбереш? Дискретно проследи жестовете и позите им. Ако момичетата разговарят за нещо важно и сериозно, това ще си проличи – те ще са близо една до друга, за да могат да се чуват (ако мястото е шумно) и ще са погълнати от разговора. В този момент ще направиш много лошо впечатление, ако се появиш, прекъснеш ги и се обърнеш към сладураната, даже и с най-оригиналната реплика на света.

Изчакай

Колкото и да е важен разговорът, едва ли ще продължи цяла вечер. Затова просто чакай и наблюдавай.

Ще познаеш, че вече не говорят за нещо сериозно, когато започнат да се смеят повече, позите им станат по-лежерни и когато те застанат обърнати повече навън, към заведението, отколкото една към друга. С една дума, когато видимо започнат да се забавляват.

Не забравяй – група жени, които си прекарват приятно, ще те допусне да се приближиш до тях много по-лесно от група жени, които водят сериозен разговор.

Обърни внимание само на нея

Каквато и тактика за запознанство да избереш, в никакъв случай не флиртувай с повече от една от жените в групата. След като вече си си избрал сладураната, за която става дума, обръщай внимание само на нея. Започнеш ли да флиртуваш и с останалите с идеята да повишиш шансовете си за успех, по-добре направо се връщай на масата на приятелите си.

Но бъди общителен и с приятелките й

Да не флиртуваш с тях не означава да ги игнорираш и да се правиш, че те не съществуват. Напротив, общувай и с тях. Това ще ти донесе много повече точки, отколкото предполагаш, защото твоята сладурана ще види, че можеш да говориш с други жени чисто платонически. Също така, ако успееш да се впишеш в групата, ще се представиш като приятен и общителен мъж, а не като поредния нескопосан сваляч.

Всичко това е още по-важно, ако момичето не е с група приятелки, а само с една приятелка. В този случай твоята сладурана няма да иска да изостави приятелката си, за да си говори с теб, затова не я карай да прави такъв избор.

Още – бъди кавалер и не влизай в спорове…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here