Какво мислят жените за мъжкото окосмяване

0
1374

Бръснене
снимка: David Robert Wright, Flickr

Реклама

 

Гърдите: въпрос на вкус

Тук отново женските мнения се разделят. Докато за някои жени мъж без косми на гърдите не е никакъв мъж, други предпочитат гладкия вид на актьорите от филмите. Затова в тази област отново е най-добре да се съобразяваш основно със собствените си предпочитания и удобство.

Само трябва да внимаваш, ако си започнал да махаш космите от гърдите си – в този случай е трудно да спреш да ги махаш. Наболите косми не са приятни нито на вид, нито на допир.

Гърбът и раменете: космите не са секси

Тук нещата са прости – мъж с косми по раменете и по гърба не е секси.

Подмишниците: както решиш, но май по-добре е без косми

Дали заради влиянието на масовата култура или заради нещо друго, твърде косматите подмишници не се приемат много добре. Изцяло избръснатите или поне подрязани косми изглеждат доста по-естетично и хигиенично. Въпреки това имай предвид, че за повечето жени малко косми по мъжките подмишници не са проблем.

Веждите: важното е да са естествени и да са две

Космите над носа, които правят двете вежди да изглеждат като една, са определено неестетични. Също така обаче за една жена не е особено привлекателна гледка мъж с по-оскубани и по-тънки вежди от нейните собствени. Най-добре е да поддържаш някакъв среден вариант, като махаш само излишните косми, което в повечето случаи означава само над носа.

Ние го правим за вас

Ако се чудиш за какво трябва да махаш космите си където и да било, само защото на жените така им харесвало, замисли се за нещо – и ние го правим. Една жена прекарва доста време в грижи за себе си, включително и в премахване на космите, които ти никак не би искал да видиш по нея. Така че малко усилия и от твоя страна няма да навредят.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here