Жената-лепка

0
475

Жената-лепка
снимка: sxc.hu

Реклама

Съвременната независима дама е образ, с който на всички жени им е приятно да се асоциират. Някои от тях обаче са прикрити жени-лепки, които понякога могат да те заблудят доста добре, че са модерни и самостоятелни. И преди да се усетиш, да се окаже, че въпросната „независима” дама идва с теб до тоалетната, защото „много обича своя мечо и иска винаги да е с него!!!”

Как да познаеш тази специфична мимикрираща порода, преди да си се оказал женен за нея?

1. В началото изглежда, че има свои интереси и хобита, но с течение на времето (т.е., с течение на първите ви няколко срещи) някакси забравя за тях. Вместо това – о, чудо! – се запалва по твоите хобита. Разказва ти колко й е приятно да прекарвате време заедно, да гледате мач или да поправяте колата. Блаженство!

2. Има работа, но никога не е прекалено заета за теб. Обикновено работата й е такава, че няма проблем да си тръгне рано, да приготви вечеря и да те чака у вас. И така – седем дни в седмицата. Междувременно ти си толкова изумен, че дори не си спомняш дали си й давал ключ.

3. Когато излизаш с мъжка компания, тя казва: „Повечето жени се цупят в такива случаи, но аз не само че нямам нищо против, но и искам да дойда с теб!” Ти деликатно й обясняваш, че искаш да си само с момчетата. Излизаш сам, но по средата на вечерта тя се появява, носейки ти курабийките, които е опекла специално за теб, докато си й липсвал.

4. Няма нищо против да спи при теб. Всъщност още през първата седмица, през която сте заедно, си носи четката за зъби у вас. Донесла я е в един куфар.

5. Изявява желание да се запознае с родителите ти. Както и с: братовчеди, съседи, колеги, приятели, познати, портиери. Обмисля дали да не установи отношения и с кварталните котки.

6. Тя никак не е ревнива, но коя е жената, която ти звъня?…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here