5 начина, по които да й се извиниш

0
793

Целувка

Реклама

5. Прочутият секс за сдобряване

Това е чудесен вариант, но той изисква повече работа от твоя страна. А именно – ако тя ти е сърдита, няма да е готова да скочи в леглото с теб, даже напротив. Дори да й е минало, пак няма да е очарована, ако изникнеш отнякъде по боксерки и й предложиш: „Хайде да правим секс!”

Иначе казано, ще трябва да я предразположиш. Да заложиш повече от когато и да било на любовната игра и да правиш всичко, което й е приятно. Направи вечерта нейна, изпълни фантазиите й. Не започвай рязко, бъди нежен и внимателен, дай й време да забрави кавгата ви, да приеме извинението ти и да се настрои на съвсем друга вълна. Започни, като я поканиш на танц, като й разкажеш колко те възбужда или като й пуснеш еротичен филм. Или по какъвто оригинален и внимателен начин се сетиш.

Накрая…

Никой не иска от теб да си посипваш главата с пепел при най-малкото нещо, нито да хленчиш, искайки прошка. Също така не смятай, че който и да е от тези жестове би заменил искреното извинение.

Въпросът е, ако си я разсърдил и тя наистина има основание да ти е ядосана, да можеш да признаеш вината си, да се извиниш и да си готов да направиш нещо малко за нея. Когато решаваш какво да е, избери подходящ момент и се съобрази с вкусовете й – това до голяма степен ти гарантира успех. (Казвам „до голяма степен”, защото с женската логика никога не можеш да си сигурен…)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here