5 начина, по които да й се извиниш

0
1267

Сгазил си лука, доматите и всички останали плодове и зеленчуци, които биха могли да бъдат сгазени. Тя е сърдита, ти се чувстваш виновен. Извинението и разкаянието ти са истински, но нещо сякаш не достига. Разбира се, тя рано или късно ще спре да се сърди, но на теб ти се иска да е по-скоро рано. И така, как да ускориш процеса?

Реклама

След като си усвоил изкуството на извинението (ако не си, хвърли поглед тук), ти трябва един жест. Има постъпки, които карат почти всяка жена да се разтопи и да разбере, че наистина искаш да се реваншираш за грешката си:

(Тук трябва да направя едно важно уточнение – не всяка твоя грешка може да бъде забравена по начините, които ти предлагам. Преди да попиташ – големите гафове като изневяра, обида и т.н. едва ли ще бъдат забравени с едно цвете. Тук става дума за нещо не толкова сериозно, което тя вече ти е простила и което има нужда от съвсем малко…)

1. Романтична изненада

Лейди и Скитника

Романтиката е вторият най-добър приятел на жените (ако приемем клишето, че диамантите са първият). Ако вече си казал колко съжаляваш, че си закъснял един час за срещата ви или че си забравил кога за пръв път сте се целунали, време е да пристъпиш към тежката артилерия – романтика.

Тук трябва да споменем, че „изненада” не означава да цъфнеш неканен у тях и да очакваш, че тя ще е облечена за скалното катерене, на което искаш да я заведеш. Затова трябва да я подготвиш. Обади й се предварително, кажи й, че искаш да я изведеш и че имаш изненада за нея (в неработен ден!). Дай й време да се приготви и не издавай нищо, освен най-общия характер на изненадата, за да знае тя как да се облече. Кажи й дали трябва да е официална, не много официална или по-скоро спортна.

Оттам нататък оставяме всичко на твоето въображение и на нейните вкусове. Изведи я на питие, на вечеря, на кино, на екскурзия в планината… Само нека е изненада и да е романтична…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here