4 грешки в летния ти стил

0
13074

4 грешки в стила

Реклама

Какво харесват жените във външния вид на един мъж? Списъкът може да е доста дълъг и да включва всичко от очите до бицепсите.

А какво НЕ харесват жените? Ето няколко грешки в стила и външния вид, които могат да навредят на имиджа и на най-симпатичния млад мъж.

1. Тениска с „оригинален текст“

„FBI“ с пояснението „Female Body Inspector“ може да звучи като забавен надпис на тениска. Ако си на 15.

Ако си по-голям, по-добре сложи нещо друго. Това важи и за надписи от сорта на „Make Me Horny“ и „Suck My Balls“. Вярно е, че има забавни надписи, които ще привлекат положително внимание. Въпросът е, че има и такива, които ще отблъснат поне две трети от жените, лишавайки те от възможността да покажеш очарователната си личност в разговор.

2. Носна кърпа

Може да има жени, които си падат по ретро стила, който включва онези огромни социалистически носни кърпи, но ми се струва, че тези жени са малцинство. Не говоря за кърпичка, която има изцяло декоративна роля и се подава от малкото джобче на сакото ти. В този случай аксесоарът е дори много приятен.

Говоря за носна кърпа, която се използва по предназначение, след което се пере и пак се ползва. Подобен аксесоар просто не отива на съвременния млад мъж.

3. Сандали и чорапи

Това е тривиално, но пък е и класика и просто нямаше как да не го включа.

Вариант на тази грешка е комбинацията от спортни обувки, къси панталони и опънати почти до коляното чорапи, над които закачливо се подава малка горичка от косми. С този стил можеш да се разминеш, само ако се казваш Лионел Меси.

4. Потни петна

Това може да се случи на всеки, но оправданието не го прави по-приятно. Забележимите потни петна са много неприятно нещо. Може би единственото изключение е ако става дума за мъж, който в момента тренира – тогава потта даже може да е секси. Във всички останали случаи впечатлението е лошо.

Един от най-забележителните примери, които съм виждала в тази посока, е потно петно на задника, ясно забележимо на панталоните. Това е нещо, което няма как да не направи лошо впечатление.

По въпроса с потенето:

Не на потта

8 начина да се потиш по-малко

Стратегии за по-малко потене

Как да махнеш потните петна от подмишниците

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here