10 благородни женски лъжи

0
455

Роклята не беше скъпа!В един или друг момент повечето жени прибягват до някаква лъжа с цел да запазят мира във връзката. Разбира се, това са само малка част от тези лъжи. Освен това не всяка жена ги използва и те не винаги са лъжи. И все пак: какви са женските (благородни) лъжи?

Реклама

1. “Роклята струва 15 лева!”

ОК! Хвана ни – изпуснахме една нула… и то накрая. Но само я виж – розова и секси. Ако за един мъж няма проблем да ходи цяла зима с два пуловера, това не означава, че и жените го могат. Генетически ни е заложено да искаме повече дрешки. А и само се огледай колко много са магазините за женски парцали! Как да не се изкушим?! Пък и икономиката се нуждае от развитие!

2. “Обядвах с една колежка…

…от мъжки пол.” Много често си спестяваме информация за колеги, състуденти, приятели, когато те са от срещуположния пол. Но не защото има нещо между нас, а по простата причина, че не ни се обяснява един час за: как се казва, как изглежда, каква кола кара, привлича ли ни и още купища въпроси, с които ни засипваш. Все пак вместо да играем на “Дързост или откровение”, можем да поиграем на нещо далеч по-приятно, нали?

3. “Преди теб съм имала много малко мъже, но ти си най-добрият!”

Знаем колко си чувствителен на тема Салатка? “Как се представям в леглото?” Спокойно – ние, жените, сме много търпеливи и всеотдайни същества и ако има нещо, което можеш да научиш, с удоволствие ще ти го покажем. Ти само ни слушай внимателно и наистина ще си най-добрият!

4. “Нищо, че днес стават 3 години, откакто тръгнахме. Ти си стой спокойно и си гледай финала на световното, а аз ще ти направя салата…”

Не е нищо! Все пак ние сме по важни от всичко – спорт, кола, родители, трета световна война и т.н. Ако запомниш това просто правило, връзката ни ще продължи мноооого дълго… докато ти издържиш!

5. “Естествено, че нямам нищо против вашите да дойдат…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here