Първата среща

0
480

ДвойкаПървата среща много често е моментът, в който една жена разбира дали иска да е с дадения мъж. Затова, ако излизате за пръв път, ти трябва да се представиш в най-добрата си светлина, като същевременно не се правиш на нещо, което не си. Така имаш най-голям шанс да стигнеш до втора среща. Как точно да се справиш в тази нелека, изпълнена с рискове и подводни течения ситуация?

Реклама

Първо. Мястото

Тя със сигурност ще обърне внимание на какво място си я завел, ако, разбира се, не го е предложила тя самата. Ако ти си избрал как и къде да прекарате вечерта, това определено ще й подскаже някои неща за теб. А именно:

Ако я заведеш на някое много скъпарско място, като за целта си използвал парите от спестовната си касичка, които пазиш за всякакви непредвидени ситуации, това няма да е много добър ход. И лошите страни на едно такова решение са повече от това, че касичката ти е разбита. Защо? Защото, като я заведеш на място, което не ти е по джоба, само за да й покажеш “Виж, мога да ходя на ултраскъпи места!”, ще се покажеш като преди всичко материален индивид с прахоснически наклонности и с мания да изглежда велик (разбирай богат) в очите на околните. Затова не се изхвърляй. Заведи я на толкова скъпо място, колкото можеш да си позволиш. Ако си се изхвърлил, тя със сигурност ще разбере, ако не веднага, то на евентуална втора среща.

Говорейки за пари, зачекваме един много проблемен въпрос. Дали ти трябва да платиш сметката. Както вече сме писали, общоприетото е мъжът да плаща, поне първите няколко пъти. Така че бъди готов да този вариант. Но ако си попаднал на някоя много еманципирана жена, която не приема почерпки и настоятелно ти предлага да си разделите сметката, можеш да се поопънеш, но все пак да се съгласиш. Ако това ще я накара да се почувства по-добре, няма проблем, разделете сметката. Но, така или иначе, ти трябва да имаш готовност да я платиш цялата.

Не е добре и да изпадаш в другата крайност…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here