Как да я глезиш

0
846

Закуска в леглотоВсяка жена има нужда от това, ако не постоянно, то поне отвреме навреме. Малките жестове, които правиш, за да я зарадваш, й показват колко добър избор е направила, като е тръгнала именно с теб. А ако още не ходите, тези жестове само те издигат в нейните очи и увеличават шансовете ти.

Реклама

Нещо повече, едва ли има жена, която не обича да бъде глезена. Колкото и да разправя разни неща, които включват думата “еманципация”, не й вярвай! Съзнателно или не, момичетата обичат да им се показва, че заслужават малко внимание и глезене. Как да й покажеш всичко това?

Начини много. Ето само няколко идеи.

Ако е прекарала нощта у вас, има нещо, с което направо ще я разтопиш – сервирай й закуска в леглото. Тя ще бъде очарована, че си станал, направил си кафе и препечени филийки (примерно) и си й ги поднесъл. За да не изпаднеш в глупави положения, ето няколко съвета:

Стани, без тя да те усети. Ако събориш будилника, спънеш се в панталона си и накрая с шумно скърцане отвориш вратата на стаята, няма как да не я събудиш, а това ще развали изненадата. Номерът е да си безшумен, да направиш закуската и да я събудиш, чак когато си готов с твоята изненада. Също така, не се хващай да правиш нещо, което не ти е по силите. Ако досега не си правил палачинки, повярвай, не е моментът да се учиш. ЛалеПо-добре изтичай до магазина и вземи нещо готово, което знаеш, че тя обича. Ако знаеш, че тя не закусва или че намира тестените неща за твърде калорична закуска, вземи плодове.

Разбира се, класическото глезене на една жена се прави чрез някое малко подаръче. За да е приятно изненадана, подари й нещо мъничко, едно цвете например, в момент, когато тя не очаква. Не е нужно да има повод – фактът, че си се сетил да й подариш нещо без тя да има рожден ден и без да е Нова година, много ще я зарадва.

Повече за подаръците прочети тук!

Друга идея е…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here