Кажи, че ме обичаш!

0
311

Обичам те!Вярно е, че жените си умират да чуят заветните думички “Обичам те!”, произнесени за предпочитане от мъжа на мечтите им и то с мек, нежен и искрен глас… Това е така, но винаги ли това признание ни радва?
Колкото и да не ти се вярва, не, не скачаме от щастие всеки път, когато го чуем. Наистина понякога човек бихме убили, за да ни го кажете, но друг път по-скоро ще убием вас, ако изтърсите думичките в неподходящо време, на неподходящо място или за трети път… в разстояние на половин час!
Да, това е първият проблем с “Обичам те” – когато мъжът го казва прекалено често. Вярно е, че се радваме да го чуем, но ако ни подлагаш на непрестанен кръстосан огън, тръбейки колко голяма е любовта ти по телефона, в sms-и, e-mail-и и т.н., в един момент ще престанем да му обръщаме внимание. “Обичам те” ще стане нещо като “Добър ден” и хич, ама хич няма да ни радва толкова. Даже може по някое време да ни се прииска да те цапнем с нещо тежко и евтино!
Втори проблем – ако не целиш момента. Понякога дори и на нас не ни е до обяснения. Затова ако цъфнеш с едно “Обичам те”, когато имаме съвсем други и то сериозни грижи, ще натрупаш повече черни точки, отколкото ние, ако ти изключим телевизора, докато гледаш финала на Шампионската лига…
Също така няма да ни хареса да чуем вълшебните думички, ако са неискрени. Жените наистина имат нещо като интуиция, това не е майтап, и лесно долавят фалша, особено що се отнася до чувства. Затова не ни лъжете. СърцаЕдна жена би предпочела да й кажеш честно какво наистина харесваш в нея (дори то да е едно-единствено и да е нещо от сорта на “харесва ми да правим секс”), отколкото да й говориш колко е неповторима и как я обичаш повече от всичко, а всъщност да не го мислиш. Почти всяка жена ще се усъмни в неискреното ти признание и ти никак няма да спечелиш от това.
И накрая, какво да правиш, ако наистина си влюбен в тази жена и искаш да й кажеш “Обичам те”, ама някакси все не става? Е, това не е голям проблем, повярвай. Щом си решил, че искаш да й го кажеш, просто го направи. Изведи я на среща, бъди себе си и й направи съответното обяснение, без да се притесняваш от нищо. Щом си искрен, твоето момиче ще го оцени и признанието ти наистина, ама наистина ще я качи на седмото небе!

Реклама

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here