В леглото тя иска…

0
318

Три неща, които ти гарантират, че често ще чуваш от нея: „О, да! Да! ДА!”

Реклама

Близалка

В леглото тя иска: да знае, че мислиш за нейното удоволствие

Да й казваш – и показваш, – че нейното удоволствие е на първо място за теб – това ще накара всяка жена да стене.

Можеш ли да си представиш, че жените са по-големи егоисти по отношение на сексуалното удоволствие? Това поне показва изследване на университета „Санта Крус” в Калифорния. Според него докато повече от две трети от мъжете имат фантазии как задоволяват партньорката си, повече от половината жени фантазират не за друго, ами за собственото си удоволствие. Учените предполагат, че вероятната причина е, че в реалния живот мъжкото удоволствие често е на първо място, затова във фантазиите си жените стават тоталните егоисти.

Затова, като й показваш, че мислиш за нейната наслада, задоволяваш една фантазия, която тя може дори да не е предполагала, че има. А това са си шест точки.

В леглото тя иска: да й помогнеш да се отпусне

Това важи особено много в края на тежък работен ден или в период, в който тя е под по-голямо напрежение в работата си. В тези моменти жените често имат нужда от известно време, за да преминат от вълна „работен стрес” на вълна „удоволствие”.

Иначе казано, в такава ситуация тя се нуждае от повече от три минути форплей. Можеш например да й предложиш масаж на тиха музика или да й приготвиш топла ароматна вана, след което да се присъединиш към нея. Нататък следвай въображението си.

В леглото тя иска: да знае, че те привлича

За да се чувстват секси, жените имат нужда да се чувстват красиви. Дори само „хубава си” е добре, но ако искаш наистина да я накараш да се чувства красива, направи й комплимент за нещо конкретно, което я отличава от останалите жени. Може да са луничките й, усмивката й, къдриците й. Такъв комплимент ще я накара да се чувства специална и това ще повиши и усещането й за собствения й сексапил. А колкото по-голямо е нейното самочувствие в леглото, толкова повече тя ще се старае да бъде също толкова разгорещена, колкото и уверена. От което печелите и двамата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here