Какво мисли тя за сексуалните ти фантазии

0
5734

Мацка

Реклама

3. Да я гледаш, докато тя мастурбира

Фактът, че това те възбужда, най-вероятно ще я поласкае и ще я накара да се чувства силна, затова споделянето на тази фантазия не крие някаква особена опасност за отношенията ви.

Проблемът тук е, че мастурбацията е нещо доста интимно за една жена и за повечето от нас допускането на друг човек до това интимно изживяване не е много лесно. Затова започни внимателно. Най-добре го направи по време на секс – вземи ръката й и я сложи на клитора й. Най-добре го направи в поза, в която тя е с гръб към теб, и в момент, в който знаеш, че тя иска да я докоснеш точно там. Дръж ръката си върху нейната и я остави тя да определя темпото и силата на натиска. След това махни ръката си и й кажи, че искаш тя да остави своята там. Кажи й, че това ти харесва. Тя може и да я махне, но може и да я задържи. Важното е, че не се чувства притисната да прави каквото и да било.

Ако малко по малко я накараш да се отпуска по този начин, може някой ден тя да реши да те изненада с пълната шоу програма.

Ако обаче усетиш, че на нея и е некомфортно да се докосва пред теб, не я притискай. Отдръпни се и изчакай – много е вероятно след известно време тя сама да се отпусне, след като вече знае за тази твоя фантазия.

Вероятност приятелката ти да се съгласи да изпълни тази фантазия: около 70%.

4. Да я гледаш с друг човек…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here