Съблечи я

0
12677

Мацка

Реклама

Колкото по-комфортно се чувства една жена без дрехи, толкова по-добра е тя в леглото.

Само че повечето жени, с право или не, не винаги се чувстват уверени по отношение на външния си вид. Поради което се притесняват, когато се събличат пред новото си гадже.

За да преодолееш този проблем, трябва да я накараш да се чувства уверена в себе си и в красотата си. Така можеш да си сигурен, че задръжките й ще за по-малко, а самочувствието й – по-голямо. Което от своя страна ще направи и секса по-добър.

Какво да направиш?

1. Казвай й, че я харесваш

Не само когато сте на път към спалнята. Напротив, в моментите, в които тя не го очаква, един такъв комплимент ще има най-голям ефект.

Току-що се е върнала от фитнеса? Кажи й, че изглежда супер секси. Едва е станала и косата й все още е рошава? Кажи й, че точно така я харесваш. Оглеждай я на воля, без да се криеш – това само по себе си е комплимент.

2. Бъди конкретен

Знаеш, че най-добрите комплименти са конкретните комплименти. Не й казвай просто колко е красива. Кажи й колко харесваш походката й, извивката на врата й, пръстите на ръцете й. Колкото по-конкретен си, толкова повече си личи, че си искрен.

3. Намали осветлението

Колкото и да е несигурна в себе си, приглушената светлина ще й помогне да се отпусне. Имай предвид, че и най-уверената в себе си жена няма да се чувства много комфортно, ако насочиш няколко прожектора към нея. Иначе казано, като мислиш за атмосферата, представяй си притъмнена стая от еротичен филм, а не ярко осветен декор на порно.

За допълнителни точки можеш да сложиш и слаби цветни крушки, преди приятелката ти да дойде у вас. С тях и с малко музика ще постигнеш невероятен ефект.

Всичко е в подхода ти

Неувереността на жените, когато са без дрехи, е нещо нормално. Жените знаят, че когато попаднеш на снимки на моделите на Victoria’s Secret, ти не гледаш кройките. Конкуренцията – макар и непряка – с жените от списанията и техните перфектни тела малко или много влияе на съвременните жени. Затова не забравяй, че именно твоето възхищение и внимателен подход ще накарат приятелката ти да се почувства добре по отношение на тялото си. А веднъж накараш ли я да се чувства секси без дрехи, можеш да си сигурен, че интересното тепърва предстои.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here