Разчети тялото й

0
368

Разчети тялото й
снимка: sxc.hu

Реклама

„Сложи ръката си тук. Докосни ме там. Сега по-бързо. Не, по-бавно” – инструкциите в леглото понякога са добре дошли за теб, само че не винаги жените са готови да ги дават. По някаква странна логика предпочитаме сам да се досетиш какво точно искаме и кога го искаме. Да надникнеш в най-тайните кътчета на съзнанието ни и да изпълниш всичките ни фантазии.

Само че това няма как да стане без малко помощ от наша страна. И ако ти не получаваш такава от партньорката си под формата на думи, разчети езика на тялото й – в леглото то е доста откровено и е готово да ти каже всички мръсни желания, които устата й не иска да сподели.

Тези 5 знака безпогрешно показват, че това, което правиш, й харесва:

1. Учестено дишане

Колкото и да не й се споделя, ако точно в този момент ръцете/устните/езикът/пенисът ти правят нещо, което я побърква, дишането й ще ти го покаже. То е учестено, накъсано, примесено с тихи или не толкова тихи стонове.

2. Притискане към теб

Ако тя прави всичко възможно, за да се притисне към теб, значи определено се наслаждава на момента. Извиване, натискане към тялото ти, нагласяне така, че контактът между вас да е пълен – всичко това са много добри знаци.

Ако нейните движения са в синхрон с твоите тласъци…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here