Не съм в настроение…

0
350

Жена

Реклама

Или класиката: „Не сега, боли ме глава…” Тези реплики са си спечелили лоша слава от куп филми за двойки със сексуални проблеми. Тя не е в настроение, той се обръща на другата страна и заспива.

Трябва ли да бъде така? Не, разбира се. Женското настроение, колкото и да е капризно, може да бъде разбрано и дори да не ти се вярва, ти не винаги си безсилен срещу него. Но това не значи, че 100% ще получиш секс. Значи, че поне ще избегнеш сърдитото заспиване.

Не бъди настоятелен

Каквато и да е причината на нея да не й се прави секс, ти не можеш да я промениш, като щракнеш с пръсти. Всякакви настоявания, молби, умолявания и т.н. могат да имат обратния ефект.

Затова, след като очевидно има нещо, което я притеснява, просто й кажи нещо мило и я прегърни. Мисълта, че си до нея и че не искаш единствено секс, ще я накара да е отпусне.

Оттук имаш два пътя – или се отказваш от идеята за секс, гушваш я и заспивате, или пробваш пак. Във втория вариант обаче, за да не ставаш досаден, просто бъди нежен и не започвай нищо, което да напомня за секс. Прегърни я, целувай я леко по врата, гали я, говори й за нещо хубаво и приятно.

Ако просто й се спи, имала е тежък ден или е нервна и ядосана по някаква причина, можеш да се надяваш на някаква реакция. Ако обаче има някакъв сериозен проблем, който не й дава мира, нещата вече са по-трудни. Когато тя е неспокойна, възбудата е нещо като мисия невъзможна. В този случай по-добре поговори с нея, изслушай я, успокой я – така или иначе, докато нещо я човърка, няма да мисли за секс.

След като обаче веднъж се е отпуснала да говори, стигнали сте до някакво решение или поне се е успокоила, може би е време да опиташ пак. Както за вас, мъжете, така и за нас сексът си е начин за намаляване на напрежението. Жена, на която й липсва секс, понякога се познава отдалеч и това не е комплимент. Така че в повечето случаи, дори една жена да си има проблеми, тя няма да има нищо против да й помогнеш да спре да мисли за тях по един доста приятен начин.

Обърни внимание на тялото й…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here