Направи я секси

0
500

Направи я секси

Реклама

Самочувствието е афродизиак. Ако имаш до себе си жена, която е с ниско мнение за себе си, сексуалният ти живот е интензивен колкото трафика в задръстване в час пик, в който има и ремонт на няколко булеварда, а по Цариградско минава някой посланик.

Иначе казано, никак не е интензивен.

За сравнение – когато една жена се харесва и се чувства секси, тя е уверена, включително и в леглото, често поема инициативата за секс и като цяло е по-освободена.

Къде си ти в тази картинка

Самочувствието на една жена идва до голяма степен от мъжа до нея. Дори някои жени да не са съгласни с това, фактът си е факт – за нежната половина на света възхищението на един мъж е силен източник на увереност и самочувствие.

А това е добра новина за теб, защото означава, че колкото повече показваш не само своите чувства, но и своето мнение за жената до теб, толкова по-уверена ще е тя. Когато знае, че ти я намираш не просто за сексуален обект, а за умен, интелигентен и интересен човек, това носи положителни емоции и на двама ви.

Един парадокс

В този смисъл, колкото повече й показваш, че я харесваш като човек, а не сексуално, толкова по-уверена и по-секси ще се чувства тя. Което пък ти носи бонуси в леглото.

Как точно да повдигнеш самочувствието й…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here