Какво означават нейните сексуални фантазии

0
12356

ДвойкаХубавото на фантазиите е, че те ни позволяват да правим каквото си поискаме във въображението си, без последствия. Другото хубаво нещо е, че те дават интересна информация за човека.

Реклама

Какви са женските сексуални фантазии, защо са такива и какво казват те за конкретната жена? Чети нататък…

Секс с непознат

Кратко, не особено редно и много възбуждащо – така долу-горе изглежда тази фантазия в женските глави.

Причината тя да е доста широко разпространена сред жените е, че за нас тя е по-непозволена, отколкото е за мъжете. А в света на фантазиите колкото по-непозволено, толкова по-добре.

Всички очакват от мъжете да оглеждат красиви жени по улицата и да си фантазират за секс с тях. Някои жени ще го нарекат природа, други – свинщина, – но така или иначе сме приели, че това е така.

За нас не е съвсем същото. От жените като цяло не се очаква да оглеждат непознати мъже, набелязвайки си с кого биха правили секс. От нас се очаква да сме доста по-целомъдрени. Само че ние не винаги сме. Добре изглеждащите мъже привличат вниманието на жените по същия начин, по който ти се заглеждаш в жени с къси поли и високи токчета. Природа или свинщина – въпрос на изказ.

Сексът с непознат е теоретичен сценарий, който е перфектен точно защото е теоретичен – бърз, по темата и без размяна на телефони. Жените рядко си представят тази фантазия като нещо красиво и нежно. Напротив, сексът е бърз, без церемонии и със свободата да сме толкова разкрепостени, колкото ни се иска. Дотолкова разкрепостени, че да правим секс със симпатичния келнер в тоалетната на ресторанта. Бакшишът има различни форми.

Как можеш да използваш тази фантазия

Да се върнем в реалността. Фантазията за секс с непознат може лесно да бъде превърната в реалност под формата на игра. Ако с приятелката ти имате желание, можете да се превъплътите в ролите на двама непознати, които се срещат на бара и чиито пътища ще се разделят след бързия секс в задната уличка.

Жените, които имат подобни фантазии, може просто да имат здравословно желание за секс. Или да имат проблем със съсредоточаването само върху един мъж.

Порнозвезди…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here