Голотата – еднакво важна ли е тя за мъжете и жените

0
374

Голотата Като гледаш заглавието, отговорът сигурно ти изглежда толкова очевиден, че се питаш за какво изобщо ми е притрябвало да пиша за това. Да, ама не!

Реклама

За мъжа голотата безспорно е много важна част от отношенията му с жените. В един сериал имаше следния поучителен епизод. Едно момиче се чудеше как да свали мъжа, когото харесва. Нейна приятелка я посъветва да разбере какво е хобито му и да го използва. А друг неин приятел мъж й каза „Ключът е голотата. Ако искаш, говори за хобито му, или му сготви, или прави каквото щеш, важното е каквото и да правиш, да го правиш гола!”

ГолотатаЕ, това си е малко пресилен съвет – представи си колко конфузно ще е ако въпросното момиче беше отишло да вземе от работа мъжа на мечтите си… гола! (На някои от вас това може да им е забавно, ама ако попаднете на жена, която би го направила, една добра идея ще е да разкарате тая луда колкото се може по-бързо!)

Но мъжете определено си падат по голотата и това няма смисъл да се обсъжда. Всяка жена знае, че едно дълбоко деколте върши чудеса, когато става дума за това да покаже на един мъж… не само сутиена си, но и това, че наистина го харесва. Но голотата не е важна само за мъжете…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here