4 неща, които са секси за жените

0
12526

Двойка

Реклама

Мислиш си, че жените си падат единствено по лица като на Брад Пит и по коремни преси като на Дейвид Бекъм? Вярно е, че едва ли някоя жена ще ти каже, че тези неща не са секси. Обаче има и други, които също привличат жените и за които вероятно дори и не предполагаш. Ето 4 от тях

Белези

Белезите придават на мъжете малко груба мистичност, която жените винаги са харесвали. Откъде ти е? Какво се е случило? Бил ли си се? Защо? Всички тези въпроси изникват в женската глава при вида на мъж с някакъв белег. Учените твърдят, че жените асоциират белезите със здраве и смелост.

Затова, ако белегът на бузата ти всъщност е просто от особено жестоко порязване при бръснене, по-добре си мълчи и я остави да си те представя като рицар в бой.

Разбира се, това не значи, че грубостта и агресията ще я грабнат. Говорим по-скоро за намек за такива неща, а не за реални изстъпления. Мъж, който е открито и грубо агресивен, не е секси.

Пот

Ако си мислиш, че тя гледа футболни мачове заради спорта, помисли пак. Истината е, че мъж, който тича по терена, облян в пот, може да бъде доста секси гледка.

Разбира се, това не значи, че жените си падат по нечистоплътни мъже. Потта е секси само по време на спорт или физическа работа. Не на официална вечеря.

Причината това да е привлекателно за жените е, че мъжката пот съдържа съединения, които действат на женските хормони и водят до възбуда.

Затова можеш да я поканиш да потренирате заедно някой път и сам да видиш ефекта. Със сигурност мацката няма да има търпение да те съблече, да те замъкне под душа и… така нататък.

Очила

Ясно е защо това е привлекателно – придава на мъжа интелигентен вид. За нас това значи, че това е мъж, който може да ни стимулира интелектуално и с когото можем да водим приятен разговор. А това също е секси. Еволюцията кара жените да търсят най-добрата възможна партия, а едва ли има съмнение, че интелектът е важна част от цялостната личност.

Посивели коси

Въпреки че много мъже се притесняват, когато косите им започват да посивяват (и дори се замислят за боядисване), всъщност това не е повод за тревога. Посивелите коси могат да изглеждат секси за жените, защото навяват усещане за опитност и чар.

И още…

В женските глави не действат само стандартните представи за сексапил, които са ни наложени от медиите и масовата култура. Със сигурност има нещо, което ти даже не забелязваш в себе си, но което приятелката ти намира за супер секси.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here