Увеличи нейното удоволствие

0
194

Ако тя е отгоре, също можеш да постигнеш този ефект във важния момент, когато клиторът й иска особено внимание. За тази цел просто леко се повдигни на лакти – така тялото ти ще е по-близо до клитора й, което ще помогне на стимулирането му и оттам на нейното удоволствие.

Реклама

Орален сексОралният секс

Както неведнъж сме отбелязвали, най-добре е да внимаваш какви са нейните реакции в леглото. Когато я възбудена, тялото й казва повече за това какво й се иска, отколкото цял научен труд по темата. А един от най-добрите начини да разбереш каква стимулация най-много й харесва е да й правиш орална любов и да обръщаш внимание кое й харесва най-много. Именно когато си там долу, имаш най-добър поглед върху същността на нещата и можеш да прецениш как й харесва да докосваш интимните й места.

Когато ти се заемеш с нейното удоволствие, тя ще се отпусне, няма да се притеснява дали на теб ти е хубаво и просто ще се остави на момента. И реакциите й ще са най-искрени, което ще ти покаже как иска да се отнасяш към клитора й – на различните жени им действат различни техники и различна степен на натиск. Когато тя е на ръба на оргазма, е спряла да мисли и се натиска към теб точно така, както й е приятно. Именно това е моментът, в който трябва да й позволиш да регулира натиска и да събереш полезна информация, която можеш да използваш и по време на вагинален секс.

ВратътВратът й

Ерогенните зони може да са различни за различните хора, но за повечето жени вратът е в списъка. Кожата в тази област е тънка, кръвоносните съдове са близо до повърхността й и това прави мястото много чувствително. НО внимавай много да не й оставяш смучки – това не е приятно. Пробвай с целувки, в които не влиза смукане и хапане и които са топли и дълги. Те ще увеличат усещането й, че се намира някъде около седмото небе. (Още за ерогенните зони…)

Думите…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here