Увеличи нейното удоволствие

0
368

ОргазъмЖенският оргазъм е сложно и крехко нещо, на което много фактори могат да попречат. Дори жената да е съвсем близо до пълното удоволствие, една смяна на позата например може да развали всичко и тя да стане от леглото неудовлетворена, нервна и решена да си купи вибратор.

Реклама

Точно преди оргазма тялото на една жена иска само едно нещо. Всички притеснения, всички мисли, всяка частица съзнание са потънали някъде из чаршафите и тя иска чисто и просто да свърши. Точно в този момент ти можеш да направиш няколко неща, които ще я отведат до блаженството и които ще гарантират, че мнението й за теб като любовник ще наподобява нещо като „О, дааа!” Кои са тези неща – за това питахме жените този път:

ЗадникКогато тя е отгоре

В тази поза има нещо много еротично, което ти можеш да направиш и което ще има сигурен ефект – да сграбчиш бузите на задника й. Това просто и приятно и за двамата движение ще усили усещанията й във въпросния важен момент и ще й помогне да стигне до оргазъм.

Женското дупе често получава повече внимание на улицата, поклащайки се в тесни панталони, отколкото в леглото. А това място е истинско находище на нервни окончания и тяхното стимулиране е изключително еротично. Не трябва да стискаш прекалено, но пък хватката ти трябва да е здрава – именно това ще й даде усещането за двойно удоволствие (от самия секс и от ръцете ти на дупето й).

В мисионерската

В тази поза също има няколко неща, които могат да увеличат удоволствието й и да гарантират оргазма й. Първото, което можеш да пробваш, е да плъзнеш тялото си малко напред и нагоре, така че при всеки тласък пенисът ти да стимулира клитора й. Друг вариант е да направиш същото, но в малко променена поза – нейните крака са събрани, а твоите са около нея. Това също увеличава стимулацията на клитора.

Ако тя е отгоре, също можеш да постигнеш този ефект…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here