Някои неща за секса, които жените биха искали мъжете да знаят

0
362

ДвойкаПонякога наистина ни се иска мъжете да можеха да четат мисли! И то най-вече в леглото. „Ех, ако можеше той да ме докосне точно там… и точно така… и точно СЕГА…!” За съжаление обаче вие не сте най-добрите телепати. Но тук идва добрата новина, която нашето мъжко онлайн списание има да ти съобщи – да прочетеш женските мисли в леглото не е невъзможно! Ето най-важните неща, които всяка жена би искала мъжът, който е с нея между чаршафите, да знае:

Реклама

1. Не подминавай по-малко очевидните ерогенни зони
Например ушите и врата. Вратът на една жена е един от най-бързите пътища към леглото й. Удоволствието, което тя получава докато галиш, целуваш или смучеш врата й, е около 10 пъти по-голямо от твоето, ако тя прави въпросните неща. Ушите също са важни. Малко тежко дишане до ухото й например ще я настрои на еротична вълна доста бързо – все пак е вярно, Ухото йче мъжете обичат с очите си, а жените – с ушите си! Ако „чуе” твоята възбуда, това много ще й хареса, повярвай! Също така можеш да вкараш в действие целувки, леко хапане и близане – важното е да сменяш тактиката, да не правиш едно и също нещо в продължение на половин час например. И не се закотвяй на ушите като жена в магазин за дрехи! Продължи към врата, устните, деколтето, върни се обратно… Разнообразието е ключът!

2. Не я пипай отдолу, докато още не е влажна
Като дойде моментът да се занимаеш с вагината й, не забравяй, че тя няма да изпита никакво удоволствие, ако е още суха. Така че ако ще я докосваш с пръсти например, първо ги навлажни със своята – или нейната – слюнка и чак тогава ги прокарай по нежното място. И помни, че сухотата е най-сигурният страстоубиец. Ако тръгнете да го правите, преди тя да се е навлажнила, най-вероятно не само доникъде няма да я докарате, но и за нея споменът за преживяването няма да се нареди сред приятните. И ако тя изобщо реши да запази номера ти, срещу него току-виж написала: „Мъж, с когото да НЕ правя секс!”

3. „Благодаря ти!” – „За какво?!? Да не съм ти изпекла сладки?!?”Сладки
Едно от нещата, които жените не искат да чуят в леглото, е благодарност за секс или свирка. Това ще накара жената да се почувства като проститутка и ако тя не е такава (или не играе тази роля в леглото), това никак няма да й хареса. Естествено, ние искаме да знаем, че това, което сме направили, ти е харесало, просто можеш да покажеш благодарност по друг (по-приятен) начин. Можеш да кажеш колко страхотна свирка ти е направила, това ще я накара да се чувства добра в леглото и следващия път ще се постарае отново да е на висота.

4. Ако можеше да не свършваш толкова бързо…
Да, жената наистина иска и очаква мъжът да може да забави своя оргазъм, докато и тя получи своето. Ако той свърши много рано, това е МНОГО разочароващо за всяка жена, дори тя да се постарае да го скрие. А ако това става всеки път… ами, няма много бъдеще във връзка, в която единият партньор е сексуално неудовлетворен. Ако имаш такъв проблем, постарай се да го решиш, за да не изглеждаш като сексуален егоист. Постави се на мястото на жената – дали би искал да правиш секс, ако никога не свършваш?

Какво можеш да направиш?
Ами пробвай да се задържаш, докато мастурбираш. Усетиш ли, че свършваш, опитай да се забавиш. Направи го няколко пъти и ако не помогне, или мислиш, че просто не става, се посъветвай с лекар…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here