Нещата, които жените намират за секси

0
152

УвереностИма обаче и друг момент – на почти всички жени им харесва, когато мъжът е уверен и излъчва стабилност. Което може да се постигне и без стабилна банкова сметка. Съвсем възможно е един мъж да показва самоувереност със самото си поведение, без да е милионер, който в свободното си време плува в жълтиците си като чичо Скрудж.

Реклама

Мисля, че разбираш накъде бия. Създай си причина да си уверен – първо във външния си вид, а оттам и във всичко останало. Ако можеш, купи си нова риза например – това ще даде начален тласък на твоя уверен вид. Оттам нататък работи върху жестовете и поведението си – старай се да гледаш хората в очите и да изглеждаш енергичен, а не отпуснат и заспал.

На практика

И така, стигаме до практическата страна на всичката тази теория – какво можеш да направиш, за да повишиш сексуалното си излъчване? Или, иначе казано, как да се превърнеш в самия сексапил?

Както повечето сложни въпроси, и този има съвсем простички отговори. Експертите казват: най-привлекателен си тогава, когато се усмихваш. Също така, не трябва да си позволяваш да изглеждаш мърляв във всякакъв смисъл. Погледни се хубаво в огледалото, преди да излезеш – виж дали дрехите ти не са смачкани, дали си подхождат по цвят, дали нямат някое незабелязано досега петно, дали косата ти не изглежда, сякаш си напъхал главата си последователно в тръба на прахосмукачка и в бърлога на див звяр…

Също така, постарай се да си изработиш приятелско, топло отношение към всички хора, които срещаш – така няма да ти се налага са променяш поведението си, когато забележиш красива жена наблизо. Положителното отношение просто ще е станало твоя втора природа. А какво по-хубаво от това?

И накрая, не се напрягай, отпусни се и бъди себе си. Жените не обичат неестественото поведение. Затова не се прави на нещо, което не си. Това не е секси.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here