Нещата, които жените намират за секси

0
120

Моментът

Реклама

В леглото...Има и още нещо, което усложнява нещата – една жена може да те намира за секси един ден, а на следващия да си на светлинни години от представата й за сексапил. И това не е някакъв каприз (поне не съзнателен). Всичко зависи от това какво търси тя в момента. Ако иска просто някой вълнуващ мъж, с когото да прекара вечерта (или нощта), тя може да избере някого, който е напълно различен от онзи, когото би избрала за сериозна връзка. Иначе казано, една жена може да търси флирт с истински мъжкар, който не е много по говоренето, а в дългосрочен план да предпочита някого, с когото може да си каже две свестни приказки. (В момента може би се питаш какво да направиш, за да си едновременно мъжествен и комуникативен… Потърпи, практическите съвети са по-долу.)

Чувствителният мъж

Това е твърдение, с което ни проглушават ушите отвсякъде – че чувствителният мъж е секси. От друга страна обаче, прекалената чувствителност отнема от мъжествеността (а все пак жените искат И това). В такъв случай, къде може да се тегли чертата между секси чувствителен и женчо?

Както вече се сещаш, ако изобщо може да се сложи черта, тя ще е по-скоро зигзагообразна крива, отколкото права линия. Много жени предпочитат мъжът да показва чувствата си и да говори за тях. Всъщност, ако една жена почувства мъжа до себе си близък чрез разговор с него, за нея ще е много по-лесно да пожелае и физическа близост. С други думи, нещата при нас започват по-често в мозъка, отколкото някъде другаде.

Да, обаче, колкото и да си падат по чувствителни мъже, жените искат и мъжественост. Което може да означава различни неща за различните жени. Мъжественият мъж за една жена може да е със здрава физика, за друга – с рицарско поведение, за трета – малко по-настъпателен в сексуално отношение от самата нея. Или по малко от всичко.

Богатство и власт

Няма какво да се лъжем – има жени, за които парите са най-сексапилното нещо на света. При тях друго не минава или почти не минава.
Прочети за това дали жените са меркантилни!

Има обаче и друг момент…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here