Нещата, които жените намират за секси

0
570

Двойка в офисКои са нещата, които привличат жените в един мъж? Мускули? Дрехи? Увереност? Чаровна усмивка?

Реклама

Когато един мъж си падне по някоя жена, първата му мисъл е как да й се хареса. И именно тогава той си задава въпроса, който сега съм се заела да разчепкам – какво харесват жените? Как може един мъж да се представи пред обекта на чувствата си във възможно най-добрата светлина – т.е. възможно най-готин, забавен, секси…? Да, най-вече секси! Но какво значи един мъж да е секси? Тук възниква (предполагам) твоето леко объркване.

В днешно време изискванията към мъжете са доста повече, отколкото в миналото. От един мъж се иска не само да е силен и все пак внимателен, уверен и все пак грижовен, преуспял и все пак без да се самоизтъква. Освен всичко това, (тук може би си казваш: „Още ли има?!?”) жените искат – поне според разпространеното сред мъжете схващане – добър външен вид, поддържано тяло, силни гърди, плочки и стегнат задник. Дали?

И така, какво намираме ние жените за секси?

За да разнищим до дъно въпроса за мъжа и това, което го прави секси в очите на една жена, потърсихме малко помощ от сексолозите.

Първото, което можем да кажем след специализираната консултация, е, че не всички жени харесват едни и същи неща в мъжете. Което си е съвсем логично. Сам разбираш, че не е реалистично да очакваш всички жени да те харесват, при условие, че ти самият не харесваш всички жени! Което значи, че идеята е да съсредоточиш усилията си в това да намериш онази (или онези – но за склонността към полигамия у мъжа ще говорим някой друг път) жена, която те намира за привлекателен.

Моментът

Има и още нещо, което усложнява нещата…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here