Нейният оргазъм

0
1224

Танц

Реклама

Понякога е много трудно да разбереш другия пол, особено когато става дума за секс. Едва ли жените могат да си представят какво точно е мъжкият оргазъм, както и мъжете не биха могли да разберат какво е женският. И все пак, ето една бегла представа за това какво представлява нейният оргазъм. (Когато си наясно с механизма му, ще ти е по-лесно да й доставяш удоволствие във всяка една от фазите.)

1. Началото на възбудата й

Поводът може да е всякакъв – страстен танц, любовен филм, целувка… Каквото и да е това „нещо”, то предизвиква лавина от психологически реакции у нея и подготвя тялото й за секс. Физическото измерение на тези процеси е овлажняването около срамните устни и вагината й. Целувка Мозъкът й „заповядва” освобождаването на вазоактивен чревен пептид, който от своя страна увеличава потока на кръв към тазовата област и конкретно към големите и малките срамни устни. Всички тези процеси в организма й карат жената да чувства сексуално напрежение и възбуда.

2. Тялото й се отпуска

Частите от мозъка й, които са отговорни за усещания като страх и тревога, забавят работата си. Матката се повдига леко, което увеличава размера на влагалището. Клиторът се уголемява. Същото важи и за гъбестата тъкан около уретрата (пикочния канал) – затова за някои жени сексуалната възбуда прилича на усещането, че им се пишка. В този момент индиректната стимулация на клитора е изключително възбуждаща за нея, кара я да иска директен натиск и увеличава възбудата й.

3. Всичко е забързано…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here