Нейните знаци по време на секс

0
486

Знаците й в леглотоПовечето хора не са склонни да си дават инструкции по време на секс, поне не през цялото време. И ако партньорката ти по някакви причини не е готова да ти каже, ако не правиш нещо както тя иска, резултатът е една не добре задоволена жена, която после ще се оплаква на приятелките си от теб.

Реклама

Добре, обаче имаш един жокер – даже и тя да не говори, тялото  дава знаци. Ако не й харесва нещо, което правиш, даже да не ти го казва, тя ти го показва и ти просто трябва да разчетеш сигнала.

Следващите няколко признака са сигурни знаци, че нещо в изпълнението ти куца:

1. Тишина

Когато една жена е възбудена, тя не може да е съвсем тиха. Има някои много шумни, а има и такива, които ще издават съвсем тихи звуци. Но няма да си мълчат. Затова, ако на труда ти тя отговаря със стена от мълчание, нещо не е наред.

2. Въздишка

Това е подобно на тишината, само че малко по-смело, защото показва и отегчение. Следващата стъпка е леката дрямка.

3. Желание за разговор

Ако по средата на усилията ти да й уцелиш G точката тя започне разговор, значи не се трогва много от това, което правиш. Ако е по-смела, може да се опита да отложи секса, като подеме някоя тема, която не търпи прекъсване. Например: тя: „Чу ли нещо?”, ти, задъхан: „Не.”, тя: „Има нещо. Да не е някоя мишка в кухнята. Не… чакай, мисля, че това беше земетресение. Спри за малко да видим!” След като се окаже, че всичко е наред, тя е уморена и притеснена и вече няма настроение за секс.

4. Усмивка или смях…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here