Моментите, в които тя е готова за секс

0
291

Та иска секс!Вероятно ти се е случвало да чуеш женската реплика “Сега не съм в настроение…”, изречена в момент, когато на теб ти се иска двамата да се мушнете между чаршафите. Вярно е, че на жените доста по-често им се случва да не им се прави секс, отколкото на мъжете. Тук обаче идва добрата новина – има моменти, в които сме буквално готови да скочим в кревата. Просто обстоятелствата са такива, че ни се иска да те завлечем възможно най-бързо в леглото… или на кухненската маса или където и да е! И ти трябва само да използваш случая. Кои са тези моменти?

Реклама

1. След скарване

Терминът “секс за сдобряване” не е измислен току-така. Скарването между мъж и жена кара и двамата да са разгорещят. Кръвта им започва да ври, пулсът им се учестява, с една дума нещата се нажежават. И в момента, в който се разберете, всичката тази енергия трябва да се употреби за нещо. Затова просто се приближи до нея, целуни я страстно и забравете, че изобщо е имало някакво неразбирателство между вас. Не се притеснявай, дори тя да е все още разстроена от караницата, дори да плаче – в този случай я успокой, избърши сълзите й и я отнеси в спалнята.

2. При щастливо събитие

Освен гневът и тъгата, голямото щастие също може да настрои жените на еротична вълна. Ако тъкмо се е дипломирала, намерила си е прекрасна нова работа или изобщо й се е В момент на стресслучило нещо чудесно, трябва само да превърнете това огромно количество положителна енергия в едно невероятно сексуално преживяване.

3. В момент на стрес

Вярно е, че стресът си е нещо гадно, откъдето и да го погледнеш. И все пак той би могъл да повиши женското желание за секс! Ако напоследък приятелката ти е подложена на голям стрес, тя ще ти бъде много благодарна, ако й помогнеш да освободи напрежението. Сексът не само помага при борбата със стреса…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here