Как да изпълниш сексуалните й фантазии

0
565

Повечето жени, особено в началото на връзката, не споделят всичките си еротични фантазии. Причините затова могат да са най-различни. От една страна ние, жените, сме безнадеждно романтични и, съзнателно или не, очакваме мъжът до нас да е идеален във всяко отношение – а това включва и способността му да чете мисли в леглото. От друга страна не всички сме свикнали да казваме какво всъщност искаме поради някакъв страх, че вие може да си помислите, че сме много капризни, трудни за задоволяване и т.н.

Реклама

Фантазия

Така или иначе, както вече е ставало дума, жените също мислят за секс. И имат фантазии. В момента, в който една жена се почувства достатъчно уверена във връзката си, тя вероятно ще сподели фантазиите си и сама ще си поиска някои неща в леглото. Но какво правим дотогава? Ами, с всичките уговорки, че хората са различни и сексуалните желания на всяка жена са индивидуални, ще ти дадем някои идеи за това какви най-вероятно са фантазиите, които тя не е споделила с теб. И така, тя може би иска:

Преди да се отправите към леглото, да види как излизаш мокър от банята. Видът на водните капки по мускулите ти би накарал почти всяка жена да си представи как ги облизва с езика си. Усещането, че излизаш от банята чист и мокър, е определено еротично за жените. (Много си падаме по чистотата!) И така, следващият път, когато излезеш от банята и тя те погледне някак закачливо, знай, че това, което вижда, й харесва. И се възползвай от момента.

Повече мръснишки думички. Това е много възбуждащо, стига да не прекалиш. Започни с нещо по-леко и видиш, че й харесва (а именно – ако няма сили да ти отговори членоразделно и по-скоро издава мъркащи звуци), можеш да продължиш и с по-мръсни думички. Ако обаче тя замълчи напълно, вероятно не е готова за такава степен на говорене и е добре да се върнеш към по-леки варианти. Така или иначе, говоренето на забранени думички може да е невероятно еротично за нея. (Още по темата: Какво искат да чуят жените в леглото.)

– Повече голота…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here