Какво мислят жените за порното

0
374

Какво мислим за порното? Общоизвестно е, че мъжете, а не жените, са редовните зрители на филмчетата след полунощ. Те са и направени за тях – фокусът очевидно е върху пъшкащите героини. Любими и много разпространени са и сюжетите с по две момичета, без изобщо да има мъж. С една дума, порното отвсякъде е за мъже.

Реклама

И все пак, какво отношение имат жените към него? Не е вярно, че въобще не гледаме порно (нищо, че има и жени, които се изчервяват до върховете на пръстите на краката си само като чуят думата „порно”). Разбира се, правим го много по-рядко, отколкото мъжете, но фактът си е факт – и на нас понякога ни харесва.

И така, защо на една жена може да й хареса да гледа порно?

Снимки на порно Първо, когато е сама. В този случай порното може да бъде образователно – както мъжете, така и жените имат желание да знаят повече за секса, независимо от възрастта си. Почти винаги може да се види нещо, ако не ново, то поне необичайно. Има и друго – знаейки, че вие мъжете обичате порно, ние искаме да знаем защо точно, какво намирате в него. И затова сядаме и ние да погледаме.

Да не говорим, че както за един мъж филмчетата тип XXL са възбуждащи, така те могат да възбудят и една жена. Което също може да е причина тя да гледа – сама или с мъж. Разбира се, зависи от конкретното филмче – ако е с две жени, вероятността да й хареса е по-малка, но пак съществува. Джена Джеймсън Има го и любопитството – все пак Ева е тази, която е взела ябълката. Ясно е, че женското любопитство край няма, така че това си е една съвсем сериозна причина една жена да поиска да погледа какво е това животно порното. Всички тези причини могат да накарат една жена да го гледа, а нищо чудно и да й хареса.

Така стигаме да втория сценарий – когато тя е с гаджето си. Тогава тя може да е “за” порното по няколко причини – първо, забавно й е да гледат заедно, да обсъждат и т.н. Второ, и на двамата им действа възбуждащо, така че гледането може лесно да премине в действие, да стане една по-различна любовна игра.

Освен това, ако двамата са заедно от дълго време…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here