Изневярата

0
381

Секс куклаСрещаш изключителна жена. Тя отвръща на чувствата ти и всичко е идеално. Месеците текат, времето прекарано заедно е прекрасно, но… Винаги идващото “но” този път е нейното желание за изневяра, което по някакъв начин долавяш. Какво поражда подобни мисли в женското съзнание? Виновен ли си ти – мъжът до нея? Това ли е краят?

Реклама

В повечето случаи няма място за паника в подобна ситуация. Дори да усетиш някакво колебание във верността на своята нежна половинка, въпреки силните чувства които ти е засвидетелствала по-рано, не се хвърляй към пистолета, сънотворните или към нова връзка. Жената има естествена нужда да доказва на себе си красотата и обаянието, които притежава. ТангоКолкото по-дълго е била обвързана единствено с теб, роднините ти и досадните (за нея) твои приятели, толкова по-често тя ще отправя двусмислени погледи на колеги, приятели или непознати в автобуса.

Но това не е реален проблем. Тя продължава да вижда във фантазиите си теб, просто понякога се чувства несигурна, загубила връзка с останалите мъже. За съжаление предотвратяването на нещо такова е трудничко, но все пак е постижимо, стига да имаш желание да укрепиш взаимоотношенията си с нея. Ако й дадеш прекалено голяма лична свобода, тя вероятно ще я възприеме като непукизъм и безразличие от твоя страна. Напълно в реда на нещата, а освен това и здравословно за връзката ти, е да проявяваш ревност понякога, дори и да вярваш безрезервно в своето великолепие и нейна честност. Ако пък вече е настъпил моментът на желанието за самодоказване, не пропускай всяка възможност да й направиш комплимент, особено в компанията на твои и нейни познати; излизайте по-често с нови хора и скоро тя ще види отново нещата, които те отличават от останалите и заради които тя е с теб. Гарантирано. Разбито сърце

Какво се случва обаче когато ролите се разменят?

Какви мисли бушуват в главата на половинката когато тя те е хванала в крачка? Е, реално погледнато, от нейна гледна точка това е най-лошото, което би могло да се случи между вас. Дори и да не те напусне веднага след като разбере, тя ще се чувства предадена и с понижено самочувствие и рано или късно ще се окаже в ръцете на някой добронамерен (или не съвсем) твой конкурент, който дори и да не е достоен да се сравнява с теб, ще може да я спечели лесно с думите за нейната изключителност и неповторимост. Най-сигурният автогол във взаимоотношенията с любимата ти е да изневериш и тя да го разбере. Каквото и да ти казва, няма да го забрави или да ти прости. Гарантирано.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here