Защо тя няма желание за секс

0
391

ЛибидоСексуалното желание на жените е доста по-различно от мъжкото. И разликата не е в това колко често мислим за секс (вярно е, че мъжете май го правят постоянно, но и ние често имаме подобни мисли, не се заблуждавай!). Една важна разлика е, че женското желание може да бъде убито доста по-лесно от мъжкото и точно за това ще поговорим сега. Има някои неща, които прогонват от главата й ВСЯКАКВИ мисли за секс, колкото и да има желание да го направи с теб, тук и сега. Нашето списание за мъже ще ти разкрие нещата, които притесняват жените в леглото и пречат на възбудата им.

Реклама

1. На първо място причините могат да бъдат психологически:

Липса на самочувствие

Това е причина номер едно, която може да избие всякакви мисли за секс от главата й. Както се досещаш, най-голям проблем са притесненията относно килограмите. Жени, които се притесняват от фигурата си, предпочитат да правят секс на изгасена лампа и не желаят да се съблекат чисто голи пред теб.

Понякога е необходимо много време, за да може една жена да се почувства добре в кожата си, дори и да няма реални основания да не се харесва. Най-доброто, което ти можеш да направиш, е да й повтаряш, че е красива и че я желаеш. Напомняй й колкото може по-често за нещата, които харесваш у нея (физически и душевни).

Стрес

Стресът е чест проблем на съвременния човек. Но когато този проблем се пренесе в леглото, трябва да се вземат мерки. И така, ако тя е нервна и в постоянен стрес, поглези я. Направи й масаж например. Само внимавай…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here