Защо тя имитира оргазъм

0
510


За един мъж
е много трудно и по-скоро невъзможно да разбере дали жената, която е с него в леглото, наистина свършва или се преструва. За разлика от мъжкия оргазъм, за женския няма веществено доказателство и така няма как да стане ясно имало ли го е или не. Единственият начин мъжът да разбере, че партньорката му е имитирала оргазми, е тя да му каже. Ако изобщо това стане, то често е със задна дата и при едни определени обстоятелства – когато тя наистина свърши.

Реклама

Така или иначе, няма смисъл от въпроса „Свърши ли?”. Не за друго, ами защото нейното „Да” не ти дава кой знае каква сигурност. Единствената ти застраховка срещу подобна измама е да се стараеш да я задоволяваш всеки път и да можете да говорите честно и спокойно за сексуалния си живот. Но не за това ще говорим сега.

Да?

Ще разнищим от женска гледна точка въпроса защо се стига до тази нейна лъжа. Какви са причините тя да надминава по актьорско майсторство и най-добрите порно актриси със своите „Ох” и „Ах”, а всъщност да си мисли за утрешния си работен ден?

Започваме с най-сериозния случай. Има жени, които никога не са достигали до оргазъм през досегашния си сексуален живот. По различни причини – психологически или физиологични – те просто не могат да свършат (изобщо или само по време на същинския акт). Или пък не са попадали на подходящите мъже. Така или иначе, на тази жена й е омръзнало партньорите й да я питат „Свърши ли?” или да се цупят, че не са успели да я задоволят. И тя си е избрала най-лесния вариант – лъжата. Това й спестява излишните и тягостни разговори, макар и цената да е сама да се лиши от удоволствие.

Друг вариант е тя да не иска да нарани мъжкото самочувствие. Няма какво да се лъжем – то е изключително крехко, особено що се отнася до сексуални постижения. Често това става в началото на връзката или в завоеванията за една нощ. В тези случаи, ако тя не може да свърши по някаква причина, предпочита да си спести обясненията, като излъже. Възможно е просто да не й се обяснява или пък да не се чувства комфортно да си поиска по-голямо внимание и повече старание от мъж, който (все още) не й е близък. Колкото до самочувствието ти, тя би предпочела да го погали, а не да те разочарова. А и не се е отпуснала достатъчно, за да предяви претенции за собственото си удоволствие.

Друг сценарий…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here