Защо изневеряват жените

0
335

ИзневяраПовторно (и подробно!) разглеждаме темата за женската изневяра поради големия интерес, който породи първата ни статия по въпроса.

Реклама

За повечето мъже мислите, които се въртят в женските глави, са една тъмна Индия. (А сред мъжете се шири и схващането, че жените изобщо не мислят!) Всеизвестно и общоприето твърдение е, че жената и мъжът мислят по различен начин, и изобщо възприемат света различно. Затова сега ще повдигна за теб завеската, която скрива съкровените женски мисли по един много важен за всеки мъж (а и за всяка жена) въпрос – изневярата.

Ако имаш щастлива и дълга връзка, мисълта, че тя може да ти изневери, най-вероятно ти се струва меко казано ужасна. Нещо повече, дори не е необходимо връзката ти да е дълга, за да се стряскаш насън, представяйки си, че тя може да ти изневери. Това важи за всички мъже, почти без изключения. И основна причина е прословутото ви чувство за собственост.

Когато един мъж ходи с една жена, той смята, че тя е негова плячка, маркирана територия и т.н., и се отнася към нея – несъзнателно – като към нещо негово. Което в никакъв случай не е лошо, просто понякога става малко прекалено, кара жената да се чувства затворена, окована с един-единствен мъж, който смята, че тя не може да има желания за други мъже. А когато жената се почувства в капан, това е много, много лошо! Особено ако прибавим към това обсебваща ревност…

Това е една възможна причина жената да изневери – ако я караш Не й чети sms-ite...да се чувства вързана за теб като я ревнуваш и постоянно демонстрираш своите подозрения. Ако й четеш sms-ите с подозиращ поглед, появяваш се внезапно на работното й място и оглеждаш любопитно колегите й мъже или пък недоволстваш, когато излиза без теб, например на любимите й срещи по женски.

Така че, мили мой, ако се държиш така, много вероятно е една хубава сутрин да се събудиш без нея и да разбереш, че докато си я подозирал, тя е решила, че не заслужава да живее в стрес заради твоята мъжка несигурност. И си е намерила друг. Или е решила да поостане с теб, но е започнала и друга връзка.
Моят съвет…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here